Shortcut to sustainable experiences

Velkommen til det nye website

Vi er super stolte over at kunne præsentere det nye website og invitere jer alle inden for til en ny æra i GoGreenHistorien.

Foto: Monty, Illustration: Andreas Monty Lidebjerg
Foto: Monty, Illustration: Andreas Monty Lidebjerg

Vi er her i første omgang i en slags beta-mode og håber at I vil bære over med os hvis I falder over lidt fejl og mangler, men vi bygger stille og roligt videre på vores nye digitale platform.

Og nu vi snakker digital platform, så kan vi da lige løfte sløret for at vi i november er klar med vores mobile applikationer også! Det er endnu en ting vi ser meget frem til at dele med jer. Med andre ord: GoGreen vil i den grad rykke ind i den digitale virkelighed inden for de næste par måneder.

Det er også med vores digitale platform at vi vil linke byerne bedre sammen, vidensdele og udveksle erfaringer, artikler, drømme og håb.

Som det er ideologien med det trykte stenpapirskort, så er alle også her online gratis med, til gengæld ligger hele vores forretningsidé og vores eksistensgrundlag i at der er mulighed for tilkøb via fx muligheden for at lægge tilbud/kampagner og selvfølgelig traditionel annoncering ind på siden. Vi håber at dette bliver kilden til at GoGreen kan fortsætte i mange år og sprede sig til byer i hele verden, så vi kan få endnu mere opmærksomhed rettet mod de modige og super lækre steder som satser på en bedre fremtid.

Vi håber at du kære (for)bruger vil bakke op om både GoGreen og hele det fantastiske netværk af steder og personligheder som gør det her muligt.

Vi ses forhåbentlig også derude i den virkelige verden.

 

Kh

Martin, Rasmus og resten af GoGreenAarhus

 

2013

2012

2011