Shortcut to sustainable experiences

Partnere

GoGreenAarhus ville ikke være en realitet uden støtte fra disse fantastiske samarbejdspartnere.

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune har bakket op om GoGreenAarhus fra starten og er en vigtig samarbejdspartner gennem Aarhus - capital of wind energy, CO2030 og Kultur & Borgerservice. 

GoGreen lavede en indragende workshop i Ridehuset, hvor vi spurgte borgerne om hvilke steder de mente skulle med i GoGreenAarhus. 

GoGreenAarhus er med til at vise Aarhus som en bæredygtig by. Det er vigtigt, at vi sætter mere fokus på området, så vi kan inspirere flere i Aarhus, både borgere og erhvervsdrivende, til at handle, arbejde og opleve mere bæredygtigt. Samtidig er det et rigtig godt billede at give gæster som kom­mer til byen. Kommunen er glade for initiativet og glæder sig til at følge udviklingen de næste år.

- Lisbeth Katborg Bjerre, Chef for kommunikation, Århus Kommune

 

VisitAarhus

VisitAarhus har fra den spæde start af projektet været en vigtig samarbejdspartner med sparring, økonomisk opbakning og et distributionsnetværk til byens gæster. 

GoGreenAarhus har bl.a. lavet præsentationer til VisitAarhus regionsmøder og Martin Thim sidder i Tænkehandeltanken som VisitAarhus har taget initiativ til.  

GoGreenAarhus er et kærkomment tiltag, der viser et bæredygtigt udbud i Aarhus. GoGreen er med til at skabe et mangfoldigt Aarhus, hvor byen giver gæsten muligheden for at vælge det grønne og det bæredygtige. Det går godt i tråd med den udvikling byen undergår henover de næste år og vil afgjort skærpe byens profil. Vi glæder os over udviklingen og ser frem til at følge den fremover.

-Kristian Rødbro, Projektleder i VisitAarhus

 

Midtjysk Turisme

Midtjysk Turisme har støttet GoGreenAarhus økonomisk med at komme i gang og er en vigtig partner i den videre udvikling og udbredelse i hele Region Midt. Gennem vores samarbejde med Midtjysk Turisme blev vi koblet op med andre grønne og miljørigtige tiltag over for turismen i regionen.

 

WorldPerfect

WorldPerfect startede GoGreenAarhus som et projekt for Aarhus, i dag er GoGreen et selvstændigt firma som vil udbrede GoGreen-konceptet til hele verden. WorldPerfect er fortsat leadbureau på GoGreen.

 

NöRD

NöRD er den digitale partner på webløsningen og sikrer at vi altid er på forkant med udviklingen. Et af de mest garvede og nørdede webbureauer i det midtjyske.

 

Ideal Development

GoGreen partner på mobilapplikationen. Vores vej til din Smartphone. De har også stået for fantastiske app som fx shortsvejr J