Shortcut to sustainable experiences
Radisson Blu

Radisson Blu

Det er det første Radisson hotel som blev certificeret med svanemærket og har nu lanceret en grøn og co2-neutral mødepakke.

Løve's Bog- og VinCafé

Løve's Bog- og VinCafé er en oase midt i smilets by. Med sine hundredvis af nye bøger, friskbrygget kaffe, gamle lænestole, samt tapas og egenimporteret vin fra hele verden, er Løve's et besøg værd for alle.

Løve's Bog- og VinCafé
 

Fairbar

På Fairbar kan du blandt andet nyde nøje udvalgt økologisk kaffe, te og mad, samt dansk øl fra mikrobryggerier.

Fairbar
 

Råbar

Århus' første raw food café. Oplev cafélivet og take away kulturen på den økologiske måde.

Råbar
 

Manu - Italiensk Is

Hos Manu er kvalitet og gode, økologiske råvarer i højsædet, hvad enten det er sødmælken til isen, den ristede kaffe fra Italien, Biscotti de Prato fra Firenze eller hasselnødderne fra Piemonte. Kun det bedste er godt nok!

Manu - Italiensk Is
 

Mo & Fro

Hos mo & fro kombinerer vi alle de gode råvarer med en sund hverdag, hvor hjemmelavet mad gerne må købes ude.

Mo & Fro
 

Kaffe og Co.

Kaffe er en kunst, som Kaffe og Co mestrer fuldt ud. Så kig forbi og få udvidet din horisont i dette fantastiske univers af økologisk kvalitetskaffe.

Kaffe og Co.
 

Café Gaya

Økologisk mad til fine priser er en del af Café Gayas filosofi. Kig derfor forbi de hyggelige lokaler i Vestergade og få en madoplevelse, som er god for både din krop og dit sind.

Café Gaya
 

Stardust

Hjertevarme, vinylplader og kvalitetskaffe er en stor del af oplevelsen i det fredede bindingsværkshus i Klostergade.

Stardust
 

Pihlkjær

Alt laves fra bunden. Økologi prioriteres højt, og i sommerperioden kommer mange af grøntsagerne fra egen have.

Pihlkjær
 

Gallo Huset

Udover at være certificeret med Sølv-økologi-mærket, som beviser at de har et 60-90% økologisk køkken, arbejder Gallo Huset på at fremme åbenhed og viden om psykiatri. De fleste ansatte i caféen har eller har haft en psykisk lidelse

Gallo Huset
 

Café Drudenfuss

Caféen ligger i Latinerkvarteret og stamklientellet er primært fra de omkringliggende kreative uddannelser og virksomheder.

Café Drudenfuss
 

Café Glad!

Økologisk, sundt og hjemmelavet til morgenmad, frokost og aftensmad. Glad! tænker på miljøet og bruger kun biologisk nedbrydeligt emballage.

Café Glad!
 

Ben & Jerry's

Mangler du en god undskyldning for at give efter trangen til den syndige isfristelse? Så smut forbi Ben & Jerry's og få dig en Fairtrade is!

Ben & Jerry's
 

TANK – Artshop & Coffee

Er kunst og kaffe lige noget for dig, vil du elske TANK i Mejlgade. Her finder du unikke kvalitetsværker til overkommelige priser – og så er kaffen forrygende.

TANK – Artshop & Coffee
 

Café Kaffegal

På café Kaffegal anvendes der danske, økologiske og biodynamiske råvarer.

Café Kaffegal
 

Street Coffee

Street Coffee brygger fairtrade- og nøje udvalgt kvalitetskaffe. Den kan nydes både i deres hyggelige kaffebarer i Brammersgade og Vestergade, med indbyggede pladespillere, samt fra deres kaffescooter, hvor du kan få en kaffe to-go.

Street Coffee
 

L'estragon

L'estragon er en hyggelig fransk restaurant med hjemlig atmosfære der bestræber sig på at bruge økologiske råvarer samt kød fra danske dyr der har haft et godt liv.

L'estragon
 

Fika café

Fika er en hyggelig sandwich-, juice- og kaffebar med hjemmelavet økologisk mad. Vi elsker kvalitet, økologi og bæredygtighed. Derfor er vores produkter og råvarer nøje udvalgt og vi bruger bionedbrydeligt takeaway emballage.

Fika café
 

Aarhus Folkekøkken

Aarhus Folkekøkken tager udgangspunkt i de klassiske køkkener - med et tvist at vores egen nye kreativitet, tilsat de bedste lokale, bæredygtige, råvarer.

Aarhus Folkekøkken
 

Gyngen

I Gyngens hyggelige lokaler er der plads til alle. Både som gæst og som ansat. Her ser man folks ressourcer og skaber plads til udsatte grupper.

Gyngen