Nogle af os skifter iPhones, som andre skifter trøjer. Det er der selvfølgelig flere årsager til; tyveri, uheld, opgraderinger, og så videre. Men at producere en iPhone er ikke just det mest miljøvenlige i verden. Derfor kan det være, at du som forbruger bør overveje, hvordan du kan være med til at vise omtanke over for miljøet, næste gang du enten skal købe ny telefon, eller i særdeleshed tilbehør til din iPhone.

Der er nemlig kommet et større marked inden for pat producere bæredygtigt tilbehør til iPhones, hvor mærkeligt det end lyder. Flere danskere er nemlig begyndt at bekymre sig mere om miljøet i disse dage, og ser gerne, at der kommer flere bæredygtige muligheder på de forskellige markeder. Deriblandt markedet for iPhone-tilbehør.

Et iPhone cover af kork eller en taske af filt

Som det er med markedet af telefoner, så er der nogenlunde den samme alsidighed, når det kommer til valg af tilbehør. Nogle vil gerne have det nyeste nye, uanset prisen, mens andre kan nøjes med de lidt mere billige alternativer. Heldigvis er der noget for en hver smag. Du kan både få et cover af ahorntræ, der kommer fra træ-plantager, hvor der jævnligt bliver holdt opsyn med, om skovhuggerne nu også passer på miljøet og sørger for at plante nye træer. Det er klart, at det ligger i den lidt dyrere ende af skalaen.

Men så er der også et alternativ som kork. Et relativt billigt materiale, der dog er ret solidt. Et cover af kork vil derfor være en elegant og bæredygtig løsning, hvis du mangler et nyt cover til iPhone, der er lidt ud over det sædvanlige. Hvis du mangler en taske til telefon og oplader med mere, så kan du også overveje at investere i en taske, lavet af genbrugsfilt. Det er både genbrug og bæredygtighed i et, plus, at den ser lækker ud.

I det hele taget er markedet i en periode med vokseværk, så det er kun pengepungen og din egen fantasi, der sætter grænser. Der er efterhånden til alle behov, selv de mindste. Det er bare at komme igang, da der findes masser af lækkert iPhone tilbehør derude som er bæredygtigt.